لیموترش ، حلقه های خشک شده لیموترش ، گل محمدی ، بهارنارنج ، دارچین ، هل ، میخک ، چای سبز

خواص گل همیشه بهار

سرشار از آنتی اکسیدان عصاره کالاندولا یا گل همیشه بهار  حاوی چند آنتی اکسیدان قوی از جمله تریترپین ها، فلاونوئیدها، پلی فنول ها و کارتنوئیدها است که با مقابله با رادیکال های آزاد به کاهش استرس اکسیداتیو در بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش می دهند.   درمان‌های پوستی […]

ادامه مطلب

آشنایی با دمنوش گل همیشه بهار

گیاه گل همیشه بهار marigold گیاهی علفی، یکساله دارای ساقه‌ای به طول ۲۰ تا ۵۰ سانتی‌متر است، برگهایی ساده بیضوی، دراز، پوشیده از کرک، با کناره‌های موجدار و به رنگ سبز، مایل به قهوه‌ای روشن دارد، روی ساقه منشعب آن کاپیتول‌های درشت و زیبا ظاهر می‌گردد.   از ویژگی ها بارز این گل می توان به رشد […]

ادامه مطلب

مزایای هل برای سلامتی

مزایای هل ، هل ادویه ای ایده آل با فواید سلامت بسیار است. از محبوب ترین و شناخته شده ترین فواید سلامت این ماده می توان به موارد زیر اشاره کرد:   ۱. بهبود سلامت گوارشی از مزایای هل  می توان از هل در آشپزی ها علاوه بر عطر و طعمش، برای افزایش هضم نیز […]

ادامه مطلب

آشنایی کامل با هل

هل سبز گیاهی متعلق به جنوب شرق آسیا و دارای خواص ویژه ای در طب سنتی است. این مبلغ دارای رایحه ای بسیار خوش بو و معطر است که در محبوبیت آن نقش بسزایی دارد. این گیاه در فرهنگ ایرانی کرد جایگاه خود را یافته به نحوی که چای همراه با هل، یکی از پرطرفدار […]

ادامه مطلب

چای و دمنوش

چای و دمنوش ، بیش از قرن‌ها است که چای و دمنوش‌ های گیاهی مورد استفاده مردم جهان قرار گرفته است و کشور عزیزمان هم از این قاعده مستثنی نبوده است بلکه مصرف چای و دمنوش در ایران قدمتی کهن دارد. در دیگر نقاط جهان نیز مانند قاره آسیا، بویژه آسیای شرقی، بالاترین آمار مصرف […]

ادامه مطلب

خواص دمنوش پرتقال و طرز تهیه آن

دمنوش پرتقال ، یکی از لذت‌بخش‌ترین چیزهایی که در فصل زمستان می‌چسبد، یک نوشیدنی گرم و خوشمزه است. اکثر مردم در فصل زمستان به سراغ گرما و نوشیدنی‌های گرم می‌روند. خیلی‌ها از طرفداران پر و پا قرص چایی و قهوه هستند و تمام روزهای زمستانی خود را با آن‌ها می‌گذرانند. یکی از دمنوش‌های پیشنهادی ما به شما […]

ادامه مطلب

رازهای نهفته در دمنوش یا چای گیاهی

چای گیاهی هزاران سال است که در سراسر کره زمین مورد استفاده قرار می‌گیرد، چه در زمان‌های دور که تنها  درمانگر برای تسکین درد و کم کردن التهاب بوده است و چه امروز که به شکل روزانه مانند چای سبز برای صبحانه و یا دمنوش برای بیداری توسط بسیاری از مردم استفاده می‌شود. دمنوش یا […]

ادامه مطلب

۱۵ خواصیت درمانی دمنوش به لیمو

طرز تهیه دمنوش به لیمو برای تهیه دمنوش به لیمو یک قاشق غذاخوری از برگ این گیاه را در ظرفی بریزید و به آن آب با دمای هشتاد درجه سانتی‌گراد را بیفزایید. بیست دقیقه صبر کنید تا دمنوش به خوبی دَم بکشد سپس به آن نبات یا عسل اضافه و میل کنید.   خواص سلامتی […]

ادامه مطلب

خواص گیاه به لیمو

به لیمو ،برگ ها بخش دارویی این گیاه هستند و بویی شبیه لیمو دارند. برگ ها را در اواخر تابستان جمع آوری می کنند. پودر برگ گیاه به لیمو به رنگ سبز مات و دارای بوی معطر، طعم آن تند و کمی تلخ است. از این گیاه در درمان سوء هاضمه، نفخ، سردردهای یک طرفه، […]

ادامه مطلب

گیاه به لیمو

گیاه به لیمو ، این گیاه معطر در قرن ۱۷ میلادی توسط پرتقالی ها و اسپانیای ها به اروپا آورده شد  و توسط آنها به منظور تهیه روغن تولید انبوع گردید پس از آن وارد آسیا و سایر کشورها شد. گیاه به لیمو بصورت بوته ای که ارتفاع آن ۲ تا ۳ متر می رسد […]

ادامه مطلب