لیموترش ، حلقه های خشک شده لیموترش ، گل محمدی ، بهارنارنج ، دارچین ، هل ، میخک ، چای سبز

نحوه مصرف چای بابونه

چای بابونه ، بابونه گیاهی معطر است که در چمنزارها رشد پیدا می کند،این گیاه به لحاظ دسته بندی طب سنتی در ایران طبع گرم و خشکی دارد و جوشانده این گیاه برای درمان بیماری های مختلفی کاربرد دارد در این مقاله از مجله پزشکی دکتر سلام شما را نحوه تهیه دمنوش های مختلف بابونه […]

ادامه مطلب

خواص درمانی گل بابونه

بابونه هزاران سال است که به عنوان یک داروی سنتی برای آرام کردن استرس و تسکین درد معده مورد استفاده قرار می‌گیرد. گل‌های بابونه گلبرگ‌های سفید دارد که به دور یک مرکز زرد مخروطی شکل هستند. این گل‌های یکی از عناصر رایج در درست کردن چای است. همچنین از آن به عنوان طعم‌دهنده در سایر […]

ادامه مطلب

گل بابونه

گل بابونه ، بابونه گياهي است يكساله از تيره كاسني به ارتفاع ۲۰-۴۰ سانتي متر كه بطور خودرو در مزارع و كنار جاده ها و اماكن باير مي رويد. ساقه آن عمودي و بدون پرز مي باشد كه در قسمت فوقاني شاخه دار مي شود كه هر يك منتهي به كاپيتولهايي مي گردد. برگها به […]

ادامه مطلب

خواص دمنوش سیب

دمنوش سیب ، یکی از سلامت بخش‌ترین خوراکی‌های اطراف ما محسوب می‌شود. از زمان‌های گذشته مردم جهان علاقه‌ی فراوانی به میوه‌ها داشتند. سیب یکی از میوه‌هایی است که قبل از دیگر میوه‌ها شناخته شد. تمدن انسان از دیر باز با سیب پیوند خورده است. سیب نشانه‌ی عشق و باروری، دوستی، زیبایی، خوش‌بختی، تندرستی، دانایی، خوشی، […]

ادامه مطلب

فواید دارویی و درمانی سیب برای سلامتی

سیب  که در رنگ‌های قرمز، سبز یا زرد موجود است دارای ویتامین‌های بی‌شمار، آنتی اکسیدان‌ها، فیبر و سایر مواد مغذی است.   این میوه بیضی شکل همراه با منابع انرژی بسیار عالی است که برای پوست، مو و سلامت کلی بدن مناسب است. به درستی گفته شده است که ” مصرف روزانه یک سیب، از […]

ادامه مطلب

سیب میوه بهشتی

سیب میوه است بهشتی،‌ سرشار از ویتامین های آ، ب، ث و پتاسیم که در درمان‌های طبیعی یا طب نتروپتی، دارویی برای پیشگیری از بیشترامراض شناخته شده است‌. ناگفته پیداست که این میوه ، یکی از سلامت بخش‌ ترین خوراکی‌ های اطراف ما محسوب میشود.   سیب ( دقیقا” یک میوه شفتدار) میوه درختی ازطبقه […]

ادامه مطلب

آلاله کرمانی

آلاله کرمانی آلاله کرمانی ، کاکوتی کوهی در گویش محلی کرمان (آلاله) گفته می‌شود. به عنوان ادویه در غذاها کاربرد وسیعی دارد. از برگ‌های خشک ‌شده و خرد شده کاکوتی به عنوان طعم‌دهنده در دوغ استفاده می‌شود و برخی از دوغ‌‌های بسته بندی شده در ایران این ادویه را دارند.   تیره الاله   گیاهان […]

ادامه مطلب

فلفل قرمز عاملی برای سلامتی

فلفل قرمز تند طبیعت گرمی دارد که به دلیل وجود سطح بالای کاپسیسین در آن است. بیشتر فواید فلفل به دلیل وجود همین ماده است و عامل اصلی ایجاد گرما بعد از خوردن فلفل قرمز نیز هست. این فلفل  از دیر باز به عنوان دارو در مناطق مختلف آسیا به کار برده می شد.   فواید فلفل قرمز برای درمان […]

ادامه مطلب

خواص بهار نارنج برای خانم ها

بهار نارنج  برای تسکین درد های قاعدگی و مشکلات مربوط به یائسگی خانم ها ، بهترین گزینه همیشه استفاده از طب سنتی و گیاهان دارویی است زیرا عوارض داروهای شیمیایی را ندارند. یکی از این داروهای گیاهی ، دمنوش و چای بهار نارنج و عرق آن است. معمولا تغییرات هورمونی در دوران پریودی خانم ها با اسرس، اضطراب و ناراحتی های روحی […]

ادامه مطلب

در مورد بهار نارنج چی میدونید؟

بهار نارنج ، فصل بهار شهرهای شمالی را غرق در عطر خودشان می کنند و سوغات بهار به حساب می آیند، «بهار نارنج» گیاهی که از شکوفه تا میوه اش قابل استفاده است و با خود فرآورده هایی همچون مربای بهار نارنج، عرق بهار نارنج، میوه نارنج، چای بهار نارنج و آب نارنج را همراه دارد. طبع […]

ادامه مطلب