لیموترش ، حلقه های خشک شده لیموترش ، گل محمدی ، بهارنارنج ، دارچین ، هل ، میخک ، چای سبز

گیاه نعنا

نعنا گیاهی است از رده دولپه‌ای‌های پیوسته گلبرگ که سردسته تیره نعناعیان و از سبزی‌های خوراکی است.

این گیاه تمام اسانس‌ها و خواص پونه را دارد، ولی برگ‌هایش کرک کم‌تری دارند و بریدگی‌های کنار برگ‌های آن بیش‌تر از پونه و اسانس آن نیز ملایم‌تر است.

 

نعنا گیاهی است علفی با ریشه هوایی و ساقه‌های مستقیم و چهارگوش و زیرزمینی.

ساقه و برگ‌های خوش‌بوی آن خوراکی و دارویی است و گاهی گل‌های رنگین دارد.

نعناع یک ماده محبوب در چندین غذا و نوشیدنی است ، از چای ها و نوشیدنی گرفته تا سس ها ، سالادها و دسرها.

 

 سرشار از مواد مغذی

 

در حالی که به طور معمول نعناع در مقادیر زیادی مصرف نمی شود ، اما حاوی مقدار مناسب مواد مغذی است.

در حقیقت ، ۱/۳ لیوان یا  ۱۴ گرم نعناع حاوی مواد مغذی زیر است:

کالری: ۶

فیبر: ۱ گرم

ویتامین آ :   ۱۲٪

آهن: ۹٪

منگنز: ۸٪

فولات: ۴٪

به دلیل عطر و طعم زیاد، نعناع اغلب به مقدار کمی به دستور العمل ها اضافه می شود ،

بنابراین مصرف حتی ۱/۳ لیوان ممکن است سخت باشد. با این حال ، ممکن است شما در

برخی از دستور العمل های سالاد که شامل نعنا در بین سایر مواد تشکیل دهنده آن است ، به این مقدار نزدیک شوید.

 

نعنا منبع خاص ویتامین A است ، ویتامین محلول در چربی که برای سلامتی چشم و بینایی

در شب بسیار مهم است. این ماده همچنین منبع مهمی از آنتی اکسیدان ها به ویژه در مقایسه

با سایر گیاهان و ادویه ها است. آنتی اکسیدان ها در محافظت از بدن در برابر استرس اکسیداتیو ،

نوعی آسیب به سلولهای ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کنند.

 

فواید نعنا

 

• این گیاه که منبع عالی بتاکاروتین است، قدرت دید را بهبود می دهد، با آکنه مقابله می کند و به پوست نرمی و طراوت می بخشد.

• چای نعناع از تهوع صبحگاهی در دوران بارداری پیش گیری می کند.

• چای نعناع علاوه بر انرژی زا بودن، حرارت اضافه بدن را خارج کرده و سرماخوردگی و سرفه فصلی را نیز درمان می کند.

•عرق نعناع حاوی منتول کافی برای درمان بسیاری از مشکلات تنفسی مخصوصا مشکلات ناشی از احتقان و التهاب به کار می‌رود.

 

محصولات نافه