کاهش احتمال ابتلا به سرطان با دارچین
ادویه جاتی که از بروز سرطان جلوگیری می کنند
سرطان ، ادویه جات علاوه بر کاربردی که در آشپزی و طعم دهی به غذاها دارند، در درمان بیماری ها هم فواید بسیاری دارند.
با مصرف ادویه جات می توانید از مرگ خودتان را نجات دهید.
ادویهجات برای طعم غذا و همین طور سلامتی اهمیت زیادی دارند. برای این که به اهمیت آنها پی ببرید،
همین بس که یک نصف قاشق چایخوری دارچین به اندازۀ ۱۱۵ گرم تمشک آنتی اکسیدان دارد.
در زیر با مفیدترین ادویهجات آشنا میشوید:
زردچوبه
زردچوبه سلطان ادویههاست. این ادویه بیش از همۀ ادویهها خاصیت ضدالتهابی، ضدویروسی، ضدباکتری، ضدسرطان و ضدقارچ را داراست.
فلفل قرمز
فلفل قرمز حاوی کپسایسین است که هم مزۀ تند آن را سبب میشود و هم فواید آن را برای سلامتی رقم میزند.
فلفل هر چه تندتر باشدف کپسایسین آن بیشتر است. فلفل قرمز از دیرباز در طب سنتی چین و هند جایگاه خاصی داشته
و بومیان آمریکا از آن برای درمان مسائل دستگاه هاضمه و گردش خون استفاده میکردهاند.
زنجبیل
در طب سنتی چینیف از زنجبیل برای مقابله با التهاب و درد، تسکین ماهیچههای دچار جراحت و درمان درد و خستگی استفاده میشده است.
این ادویه همچنین درمان متداولی برای مشکلات هاضمه است و با رشد بیش از حد باکتریهای غیرمفید روده مقابله میکند.
دارچین
مهمترین فایدۀ دارچین، توانایی آن در کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت است. دارچین همچون دیگر ادویهجات دارای
ویژگیهای آنتیآکسیدان و ضدالتهابی است که باعث کاهش احتمال آسیبهای سلولی و بیماریهای مزمن میشود.
تحقیقات نشان داده که دارچین خاصیت ضدبیماریهای قلبی دارد و از رشد غیرمعمول سلولها جلوگیری میکند و بدین ترتیب خاصیت ضدسرطانی دارد.
دارچین بهخاطر دارا بودن خواص آنتیاکسیدانی از تخریب DNA، جهش سلولی و رشد تومورهای سرطانی پیش گیری می کند.
تحقیقات نشان داده هست که خواص دارویی ذکرشده بهعلت وجود مادهاي بهنام سینامالدهید هست. همینطور این خاصیت باعث می شود
سلولهاي مستعد ابتلا به سرطان، خودبهخود تخریب شوند.دارچین بهطور مخصوصاً در سلامت روده بزرگ نقش مهمی دارد و از ابتلا به سرطان روده بزرگ پیش گیری می کند.
میخک
میخک منبع غنیای از آنتیاکسیدانهاست که رادیکالهای آزاد را پاکسازی میکنند و در حفاظت از سلولها کمک میکنند.