لیموترش ، حلقه های خشک شده لیموترش ، گل محمدی ، بهارنارنج ، دارچین ، هل ، میخک ، چای سبز

فلفل چیلی

فلفل چیلی از میوه های گیاهان فلفلی است که به خاطر طعم تندشان معروف هستند.

آن ها با فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی مرتبط هستند و بیشتر به گونه ای تعلق دارند که از

لحاظ علمی به عنوان کاپسیکوم آنوم شناخته می شود.انواع زیادی فلفل چیلی وجود دارند،

مانند فلفل ماین و فلفل هالوپینو.

 

خواص فلفل قرمز

فلفل چیلی از ابتدا به عنوان ادویه و یا مواد جزئی در غذاهای مختلف، ادویه ها و سس ها استفاده

می شده است که آن ها معمولاً پخته، خشک و پودر می شوند.کپسایسین یک ترکیب گیاهی فعال

در فلفل چیلی است که مسئول مزه تند و بسیاری از مزایای سلامتی آن ها هستند.

 

فلفل چیلی (فلفل قرمز و یا فلفل تند) توسط بومیان آمریکا به عنوان مسکن و یک ضد عفونی کننده استفاده میشده است.

همچنین برای دندان درد، آرتروز و تقویت سیستم گوارشی نیز مورد استفاده بوده است.

این گیاه دارویی دارای خواص آنتی باکتریال است که میتواند محرک جریان خون باشد

و همچنین دارای مقادیر زیادی از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها میباشد.

اکثر مردم فلفل چیلی را برای سلامت قلب و عروق مصرف میکنند. برخی از تحقیقات میگویند

که این گیاه دارویی میتواند سطح تری گلیسیرید در خون را کاهش داده و تراکم پلاکت های خون را افزایش بدهد.

نام علمی: Capsicum annuum

نام های متداول: : فلفل قرمز

نژاد: بادنجانیان

 

ارزش غذایی فلفل چیلی

فلفل چیلی خام عمدتاً از آب (۸۸ درصد) و کربو هیدرات ها (۹ درصد) تشکیل شده است.جدول زیر مواد مغذی اصلی یافت شده در آن را نشان می دهد:

فلفل چیلی، خام، قرمز – ۱۰۰ گرم.

  • ۴۰ کالری
  • آب ۸۸ %
  • ۹ گرم پروتئین
  • ۸ گرم کربوهیدرات
  • ۳ / ۵ گرم شکر
  • ۵ / ۱ گرم فیبر
  • ۰.۴ گرم چربی
  • چربی اشباع شده (۰.۰۴ گرم)
  • ۰.۰۲ گرم چری تک اشباعی
  • ۲۴ ر ۰ گرم چربی غیر اشباع شده
  • امگا ۳ ۱۰.۰ گرم
  • امگا ۶ ۰.۲۳ گرم
  • چربی ترانس دار

 

قسمت های مورد استفاده گیاه: میوه

زیستگاه: فلفل چیلی اصالتا متعلق به مناطق گرمسیری آمریکا است.

 

ویتامین و مواد معدنی

فلفل چیلی سرشار از انواع ویتامین ها و مواد معدنی است. با این وجود، چون مصرف این فلفل به میزان کمی صورت می‌گیرد، نیاز روزانهٔ شما به انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی تأمین نخواهد شد. فلفل چیلی سرشار از:

ویتامین C: این فلفل سرشار از این آنتی اکسیدان قوی است که برای بهبود زخم‌ها و عملکرد سیستم ایمنی ضروری است.

ویتامین B6: در خانواده‌ٔ ویتامین B، ویتامین B6 در سوخت‌وساز انرژی نقش مهمی دارد.

ویتامین K1: این ویتامین که با نام فیلوکینون نیز شناخته می‌شود، یک ویتامین ضروری برای انعقاد خون و داشتن استخوان‌ها و کلیه‌هایی سالم به شمار می‌رود.

پتاسیم: یکی از مواد معدنی ضروری که عملکردهای مختلفی برعهده دارد. با مصرف میزان مناسبی از پتاسیم، ریسک ابتلا به بیماری های قلبی کاهش می‌یابد.

مس: این ماده که معمولا در رژیم غذایی غربی به اندازهٔ کافی وجود ندارد، عنصر کم‌مقدار ضروری است که به داشتن استخوان‌های قوی و عصب‌های سالم کمک می‌کند.

ویتامین A: فلفل قرمز سرشار از بتاکاروتن است که بدن آن را به ویتامین A تبدیل می‌کند.

 

 

چای سیاه چیلی

 

محصولات نافه