چای ارگانیک چیست؟

امروزه زندگی سالم به یکی از دغدغه های اصلی مردم تبدیل شده است.

یکی از بخش های مهم یک زندگی سالم طبیعی بودن و سالم بودن محصولات غذایی می باشد.

چای ، بخش مهمی از مصارف روزانه ی هر ایرانی است که جایگاه ویژه ای در میان مردم ما دارد.

ارگانیک بودن چای یکی از نکته هایی است که هر طرفدار چای به دنبال آن است تا از طمع واقعی چای سالم لذت ببرد.

    تفاوت چای ارگانیک با چای معمولی

تفاوت چای ارگانیک با چای معمولی در نگه داری وبرداشت آن می باشد.

به محصولی می توان ارگانیک گفت که تولید کننده آن ملزم شده باشد که از سموم استفاده نکرده و طبق قوانین کشاورزی ارگانیک عمل کند.

همچنین در کشاورزی ارگانیک چای برگ های بالایی برداشت می شوند و نباید برگ های پایینی برداشت شوند.

     نه به برگ های پایینی

همانطور که گفته شد در کشاورزی ارگانیک از برگ های پایینی چای استفاده نمی شود.

۱- اولین علت این است که گیاه چای به شدت مورد علاقه ی آفت ها و قارچ ها می باشد و اگر از سموم کشاورزی برای مقابله با آنها استفاده نشود برگ های پایینی مورد حمله ی قارچ ها قرار می گیرد.

برگ های پایینی بعد از حمله ی قارچ ها دچار ترکیب های لیگنین و سفیدک می شود و در نتیجه نباید برداشت شوند.

۲- دلیل دیگر استفاده نکردن از این برگ ها ، پیرتر بودن آنها نسبت به برگ های بالاتر است که وجود ترکیبهای فنول و آنتی اکسیدان آنها را به چوب تبدیل کرده است.

عدم رعایت هریک از این موارد باعث کاهش کیفیت چای و تغییر رنگ و طعم واقعی آن می شود.

     خواص دمنوش های ارگانیک

مزایای دمنوش های ارگانیک فقط در طمع و سالم بودن آن­ها خلاصه نمی شود.

از دیگر فواید چای ارگانیک می توان به موارد زیر اشاره کرد.

وجود مقادیر زیاد ترکیب های آنتی اکسیدان که از سرطان جلوگیری می کند

خوشبو کننده دهان و سلامتی لثه و دندانها

سلامتی قلب و عروق و ایجاد حس آرامش