لیموترش ، حلقه های خشک شده لیموترش ، گل محمدی ، بهارنارنج ، دارچین ، هل ، میخک ، چای سبز

طرز تهیه دمنوش میوه ای

دمنوش میوه ای ، دم کردن انواع چای و دمنوش با طعم میوه ها و برگ های گیاهان معطر مختلف

یکی از سرگرمی های مورد علاقه اغلب افراد به خصوص در فصل پاییز و زمستان است.

برخی از این چای و دمنوش ها خاصیت درمانی دارند و برخی دیگر به خاطر طعم مطبوع شان

و احساس گرمایی که به بدن می بخشند مورد علاقه افراد مختلف هستند.

 

یکی از بهترین خواص درست کردن چای و دمنوش طبیعی با انواع میوه این است که احتیاجی

به شیرین کردن آن ها با انواع قند و شیرینی و شکر نیست و طعم شیرین میوه خشک کفایت می نماید.

البته میزان شیرین شدن طعم دمنوش بستگی به طعم و شیرینی میوه ای دارد که با آن دمنوش و چای درست می کنید.

 

مواد لازم برای ۱ نفر

دمنوش میوه ای :

به تازه بزرگ ۳ عدد
سیب تازه متوسط ۲ عدد
گلابی تازه متوسط ۱ عدد
گل محمدی خشک شده به مقدار لازم
هل کوبیده به مقدار لازم

طرز تهیه دمنوش میوه ای

۱-به وسیب وگلابی تازه رابارنده (درجه درشت) رنده بزنید.

۲-میوه های رنده شده رابه صورت جداگانه درآفتاب یاروی بخاری خشک کنید.

۳-وقتی کاملاخشک شد،به صورت جداگانه درقابلمه روی حرارت ملایم تف داده ومراقب باشیدکه نسوزند.تاجایی که رنگ میوه هاکاملاقهوه ای شدادامه دهید. نگران نباشیداحساس میکنیدمیوه هاداردمیسوزدولی مرتب هم بزنیدوحرارت خیلی کم باشد.حتمارنگ میوه هابایدقهوه ای تیره شودولی نسوزد.صبورباشید

۴-به میوه های خشک وتف داده شده کمی گل سرخ وهل بستگی به ذائقه تان اضافه کنید. موادرادرجای خشک وخنک نگه داری کنید

۵-مقداری ازدمنوش آماده شده رادرقوری بریزیدوآب جوش اضافه کنید.به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهیدروی بخارکتری دم بکشد.

سایر نکات

ازطعمهای دیگری مثل بهارنارنج وزعفران و…میتوانیداستفاده کنید.
این دمنوش بسیارخوش رنگ( قرمزرنگ )میشود
خواص این دمنوش بسیارزیاداست ازجمله:
شادی آور،ازبین برنده سردردهای ناشی ازافسردگی،رفع تشنگی وخستگی و..

 

محصولات نافه