لیموترش ، حلقه های خشک شده لیموترش ، گل محمدی ، بهارنارنج ، دارچین ، هل ، میخک ، چای سبز

خواص چای سبز با دارچین

آشنایی با چای سبز

چای سبز با دارچین ، چای سبز یکی از چای های مفید برای سلامت بدن می باشد که

به نسبت دیگر چای ها کمتر فرآوری شده است.

این چای دارای آنتی اکسیدان ، پتاسیم ، ویتامین های گروه ب ، منیزیوم ، منگنز و کافئین می باشد.

از جمله خواص چای سبز می توان به خاصیت ضدپیری و لاغری آن اشاره کرد.

 

انواع مختلفی از چای سبز وجود دارد که با توجه به تنوع استفاده ، شرایط رشد ،

روش های باغبانی ، فرآوری تولید و زمان برداشت ، تفاوت های چشمگیری دارند.

 

اگرچه تحقیقات زیادی در مورد اثرات احتمالی مصرف چای سبز به طور مرتب انجام شده است ،

اما شواهد کمی مبنی بر تاثیر نوشیدن چای سبز بر سلامتی وجود داشته باشد.

البته باید اضافه کرد در برخی افراد که مشکل فشار دارند،فشار خون را پاییین می آورد.

خاستگاه این چای چین است ولی چای سبز ایرانی و افغانی پر طرفدار است.

 

چای سبز با دارچین

دارچین با وجود آنتی اکسیدان و نیز با داشتن پلی فنول یک چربی سوز خوب به حساب می آید

و در ترکیب با چای سبز که دارای میزان زیادی آنتی اکسیدان است یک دمکرده عالی برای

لاغری فوری و ارزان قیمت است، راهی که برای شما سخت نخواهد بود و می توانید در کنار ورزش

و دیگر فعالیتها آن را به خوبی انجام دهید.

 

طرز تهیه چای سبز و دارچین

روش اول :

۱- پوست یک عدد لیموترش را بگیرید و به همراه ۱ عدد چوب دارچین داخل لیوان آب جوش قرار دهید.

۲- بعد از ۱۰ دقیقه، چای سبز را به دمنوش اضافه کنید و روی دهانه لیوان یک عدد نعلبکی قرار دهید تا خوب دم بکشد.

۳- بعد از ۵ دقیقه چای سبز و دارچین شما آماده خواهد بود. حالا وقت آن است که چای را از صافی رد کنید و در صورت دلخواه آب لیمو تازه به آن اضافه کنید.

بسته به دلخواهتان می توانید مجددا کمی عسل به آن اضافه کنید تا بیشتر شیرین شود.

روش دوم :

۱- آب را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. یک تکه چوب دارچین به آن اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه بجوشد.

۲- آب جوش را از روی حرارت بردارید و بعد از آن که کمی خنک شد، برگ چای سبز را به دمنوش اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۳ دقیقه دم بکشد.

۳- در پایان چای را از صافی عبور دهید، صاف کنید و چای سبز و دارچین را به صورت داغ یا خنک بنوشید.

 

نکات کلیدی طرز تهیه چای سبز و دارچین

– چای سبز را با آب در حال جوش آماده نکنید و آن را هرگز نجوشانید.

چون خواص چای سبز و دارچین از بین رفته و دمنوش طعم خوب خود را از دست خواهد داد.

حواستان باشد چای سبز را همچون چای سیاه دم نکنید.

– برای بهتر دم کشیدن چای سبز و دارچین می‌ توانید از لیوان مخصوص دمنوش دردار استفاده کنید.

– استفاده از پوست و آب لیموی تازه خاصیت چربی سوزی دمنوش چای سبز با دارچین را بیشتر می کند.

ـ اگر می خواهید دمنوش را در قوری و با مقدار بیشتر درست کنید، حتما از قوری چینی استفاده کنید.

– می توانید این دمنوش را به صورت سرد و خنک نیز سرو کنید.

 

محصولات نافه