لیموترش ، حلقه های خشک شده لیموترش ، گل محمدی ، بهارنارنج ، دارچین ، هل ، میخک ، چای سبز

آشنایی با دمنوش گل همیشه بهار

گیاه گل همیشه بهار marigold گیاهی علفی، یکساله دارای ساقه‌ای به طول ۲۰ تا ۵۰ سانتی‌متر است،

برگهایی ساده بیضوی، دراز، پوشیده از کرک، با کناره‌های موجدار و به رنگ سبز، مایل به قهوه‌ای روشن دارد،

روی ساقه منشعب آن کاپیتول‌های درشت و زیبا ظاهر می‌گردد.

 

از ویژگی ها بارز این گل می توان به رشد سریع این گیاه اشاره کرده که از مرحله کاشت

تا رسیدن به گل دهی تقریبا تنها ۸ هفته کافی می باشد که به همین خاطر می توانید

بجای خرید آن، این گیاه را در منزل پرورش دهید.

 

اسم این گیاه را می توان برگرفته از مدت زمان گل دهی آن مربوط دانست که بر خلاف بسیاری از گل های دیگر

مدت زمان بسیار طولانی این کار را انجام می دهد، تقریبا از اول فروردین تا پایان پاییز یعنی ۹ ماه از سال گل می دهد!!!

 

یکی از ویژگی های جالب این گیاه می توان به این نکته اشاره کرد که صبح ها در حدود ساعت ۱۰ صبح شکوفا می شود

و بعد از ظهرها تقریبا ساعت ۵ دوباره جمع می گردد.

این گیاه دارای انواع مختلفی می باشد که تعداد آن بالای ۵۰ نمونه می باشد که دو مدل پرپر و پرتقالی رنگ که دارای

خواص دارویی بسیار زیادی می باشند را می توان مهمترین این مدل ها دانست.

 

موارد استفاده و ترکیبات شیمیایی

گل همیشه بهار گل‌های کوچک و پر از گلبرگی هستند که به رنگ‌های نارنجی و زرد رشد می‌کند.

این گلبرگ‌ها را بعد از چیدن، خشک می‌کنند و برای مصارف دارویی گوناگون به‌کار می‌برند.

انواع مختلفی از گل همیشه بهار در سراسر دنیا رشد می‌کند ولی نوع کالاندولا، خواص دارویی بسیار

بیشتری نسبت به سایر انواع دارد. این گل، بومی کشور مصر و بخش‌هایی از مدیترانه است

ولی امروزه در همه‌ی قاره‌ها رشد می‌کند و معمولا در ماه‌های گرم‌تر سال، گل می‌دهد.

تحقیقات گیاه‌شناسان نشان می‌دهد که گل همیشه بهار از نوع کالاندولا، حاوی عناصر

فعال متعددی ازجمله انواع آنتی اکسیدان ها و روغن‌های فرار است.

بوی قوی و رنگ روشن این گل به‌خاطر وجود همین عناصر است که باعث دفع بعضی از انواع قارچ‌ها، حشرات و آفات می‌شود.

همچنین گردش خون را بهبود می‌بخشد و التهاب را کنترل می‌‌کند.

 

دمنوش گل همیشه بهار

گلبرگ های گل همیشه بهار دارای خواص فوق العاده می باشد مخصوصا زمانی که به صورت غنچه باشند

دارای خواص درمانی بالایی می باشند، به همین خاطر آنها می چینند و در یک محیط دور از آفتاب و در دمای تقریبا ۳۵ درجه خشک می کنند.

 

از این گلبرگ ها برای تهیه دمنوش گل همیشه بهار استفاده می شود که به طور قطع نوشیدن آن را به شما بسیار توصیه می کنیم،

طعمی ملایم و خواص بسیار بالا و راحتی در تهیه از ویژگی های اصلی این دمنوش می باشد.

 

تنها کافی است شما یک مشت از این گلبرگ ها را درون آب جوش ریخته و به مدت ۵ دقیقه منتظر بمانید تا دمنوش ما آماده نوشیدن شود و دم بکشد.

 

محصولات نافه