نحوه مصرف چای بابونه
چای بابونه ، بابونه گیاهی معطر است که در چمنزارها رشد پیدا می کند،این گیاه به لحاظ دسته بندی طب سنتی
در ایران طبع گرم و خشکی دارد و جوشانده این گیاه برای درمان بیماری های مختلفی کاربرد دارد
در این مقاله از مجله پزشکی دکتر سلام شما را نحوه تهیه دمنوش های مختلف بابونه برای درمان
بیماری های مختلف آشنا می نماییم.جالینوس حکیم، قبل از کشف کنین، بابونه را برای تب های
نوبه (مالاریا) توصیه می نمود و همچنین برای معالجه دردهای ناشی از ضربات خارجی و تروما،
مؤثر می پنداشت. بابونه از نظر طب سنتی ایران گرم و خشک است و از تقویت کننده های تلخ به حساب می آید.
روش تهیه چای بابونه برای درمان بیماری تب و لرز و سردرد:
طرز تهیه: یک قاشق چایخوری بابونه را در یک لیوان آب جوش بریزید و روی شعله غیرمستقیم بگذارید.
چای بعد از ۱۰ دقیقه، آماده است.
نحوه درست کردن چای بابونه برای درمان زخم معده و ورم معده :
طرز تهیه:بدین منظور روزانه به صورت ناشتا ۳ الی ۴ قاشق گیاه بابونه را در یک لیوان آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کرده و
سپس بعد از ۱۵ دقیقه صبحانه را میل نمایید. خوردن چای غلیظ بابونه را به مدت ۲ هفته ادامه دهید تا تأثیر بسزای آن را بر معده مشاهده نمایید.
فواید سلامتی دمنوش بابونه برای مقابله سرماخوردگی و آنفلوآنزا:
طرز تهیه: بابونه خشک شده را در یک فنجان بریزید. روی آن آب جوشیده بریزید.اجازه دهید ۳ دقیقه بماند تا دم بکشد.
می توانید روی آنرا بپوشانید تا زودتر و بهتر دم شود یا اگر از لیوان های مخصوص دمنوش استفاده می کنید درب آن را بگذارید.
همچنین می توانید بابونه به تعداد بیشتری در قوری بریزید و پس از آماده شدن در فنجان بریزید. سپس به کمک چای صاف کن
آنرا در فنجان بریزید. بنابه ذائقه تان می توانید مقداری عسل یا آب لیموی تازه داخل آن بریزید.
و بعد این دمنوش خوش عطر و پرخاصیت را نوش جان کنید.
طرز تهیه دمنوش بابونه و بهار نارنج:
مواد لازم
- بابونه شیرازی یک قاشق مرباخوری
- بهارنارنج یک قاشق مرباخوری
- آب دو لیوان
روش مصرف
ابتدا آب را جوش آورده و داخل قوری چینی بریزید و مواد را اضافه کرده به مدت ۵ تا۱۰ دقیقه با شعله بسیار ملایم دم کنید،
پس از اینکه دمنوش کمی حرارت از دست داد، عسل به میزان کافی اضافه و از دمنوش لذت ببرید.