لیموترش ، حلقه های خشک شده لیموترش ، گل محمدی ، بهارنارنج ، دارچین ، هل ، میخک ، چای سبز

مراحل تولید چای سیاه

چای سیاه یکی از پرمصرف‌ترین نوشیدنی‌های دنیا است که حدود ۱۱۰ سال پیش وارد ایران شد و کم‌کم جای قهوه را به عنوان نوشیدنی داغ غالب ایرانیان گرفت. انواع چای سیاه، سبز، اولانگ و سفید همگی از یک گیاه و بوته چای به نام Camellia Sinensis به دست می‌آیند و تفاوت آن‌ها در فرآیند و […]

ادامه مطلب

خواص نعنا

خواص نعنا ، گیاهی است باطبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است و مصرف آن به اشکال مختلف از جمله تازه، خشک شده، اسانس، دمکرده، پودر و… امکان پذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوت است که به طور گسترده در آشپزی و در کرم ها، خمیردندان، آدامس، خوشبو کننده […]

ادامه مطلب

گیاه نعنا

نعنا گیاهی است از رده دولپه‌ای‌های پیوسته گلبرگ که سردسته تیره نعناعیان و از سبزی‌های خوراکی است. این گیاه تمام اسانس‌ها و خواص پونه را دارد، ولی برگ‌هایش کرک کم‌تری دارند و بریدگی‌های کنار برگ‌های آن بیش‌تر از پونه و اسانس آن نیز ملایم‌تر است.   نعنا گیاهی است علفی با ریشه هوایی و ساقه‌های مستقیم و […]

ادامه مطلب

پرتقال و خواص آن

پرتقال درخت كوچكي است داراي برگهاي سبز و گلهاي سفيد پوست پرتقال نارنجي رنگ ، كمي ناصاف و میوه آن بسته به انواع مختلف شيرين و ترش ، زرد رنگ و يا قرمز مي باشد . این میوه يكي از قديمي ترين ميوه هايي است كه بشر از آن استفاده مي كرده است و در […]

ادامه مطلب

خواص دمنوش سیب

دمنوش سیب ، سیب ها به شکل خارق‌العاده‌ای برای شما مفید هستند، و مصرف آن‌ها با خطر کمتر ابتلا به بسیاری از بیماری‌های مزمن در ارتباط است. برای بهره‌مندی هر چه بیش‌تر از خواص سیب آن را کامل همراه با پوست بخورید.   طبیعت  سیب سیب طبیعتی گرم را دارد.   خواص دمنوش سیب دمنوش سیب برای […]

ادامه مطلب

خواص درمانی چغندر

چغندر یکی از سالم ترین سبزیجات است. چغندر، غنی از ویتامین ها، مواد معدنی ، مواد مغذی و بدون شک یکی از غذاهای فوق العاده است و به درمان کم خونی، سوء هاضمه، یبوست، اختلالات کلیوی، شوره سر، اختلالات کیسه صفرا، سرطان و بیماری های قلبی عروقی کمک می کند .همچنین به بهبود گردش خون کمک […]

ادامه مطلب

آشنایی با چغندر

چغندر دو نوع است: يک نوع آن چغندر معمولي است به رنگ بنفش تيره و يا قرمز (لبو) و نوع ديگر آن چغندر قند است و به رنگ زرد روشن که اين نوع به مقدار بسيار زياد در نقاط مختلف دنيا براي استفاده از شکر آن، کشت مي شود.   چُغُندَرسبزه‌ای است خوردنی. که ریشه […]

ادامه مطلب

نحوه کاشت چغندر قرمز

چغندر قرمز (Beta vulgaris) از سبزیجات فصل خنک است و در مناطقی مانند مناطق مدیترانه ای و مناطق شرقی اندونزی و سواحل غربی اقیانوس اطلس تا جزایر قناری و شمال نروژ وجود داشته است. در کتب تاریخی ابتدا مصرف برگی آن و سپس به مصرف ریشه ای آن اشاره شده است. امروزه بیشتر برای مصرف […]

ادامه مطلب

ادامه خواص و فواید آویشن

فواید آویشن ، از گلها ، برگها و روغن آویشن برای درمان طیف وسیعی از علائم و مشکلات استفاده شده است. این موارد شامل اسهال، درد معده، آرتروز و گلودرد است.   ۶.آویشن برای متوقف کردن سرفه   روغن آویشن که از برگهای آن به دست می آید اغلب به عنوان یک درمان طبیعی سرفه […]

ادامه مطلب

فواید و خواص آویشن

خواص آویشن ، آویشن گیاهی علفی با ساقه ‌های کرکدار و سفید از خانواده نعناع است که در دشت‌ های مرکزی و غربی ایران می‌روید. این گیاه سه نوع عمده با گل های صورتی و سفید دارد؛ سه نوع آویشن شیرازی، کوهی و کاکوتی از همه معروف‌ تر هستند؛ این گیاه تا حدی مفید است […]

ادامه مطلب