فواید چای سیاه برای سلامت و درمان بیماری ها
چای ، نوشیدنی است که بیشترین مصرف را بعد از آب در تمام دنیا دارد و داری خواص بسیاری می باشد که در جلوگیری و درمان بیماری ها
می تواند بسیار مفید واقع شود . چای سیاه که پر استفاده ترین چایی در دنیا است، در واقع همان چای سبز است که برگهایش را بیشتر خشک میکنند،
و این کار باعث میشود طعم و رنگ آن تغییر کند اما آیا می دانید همین خواص چای سیاهی که هر روز دم می کنید و نوش جان می کنید
دارای فوایدی بسیار زیادی است؟ برگ آن ، دارای کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم، پیگمان های فلاونیک، بازهای پوریک، تئوفیلین، ویتامین، کلروفیل،
تانن و کافئین است و سرشار از خواصی است که لیست کامل آن را در ادامه این بخش از سلامت نمناک خواهیم گفت.
از بیماریهای قلبی جلوگیری میکند
مقادیر زیادی فلاوانول، فلاونول، تافلاوین و مشتقات اسید گالیک موجود در چای سیاه به ترمیم اختلالات عروق کرونر در بیماران قلبی کمک میکند.
همچنین عملکرد غیر طبیعی رگهای خونی را معکوس میکند که ممکن است منجر به سکته مغزی، آترواسکلروز و سایر شرایط قلبی عروقی شود؛
بنابراین، هر فردی میتواند آن را برای کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی بنوشد.
پیشگیری از سرطان یک مطالعه در سال ۲۰۱۴ که توسط محققان دانشگاه ویسکانسین، مدیسون،
ایالات متحده انجام شد که نشان میدهد
مصرف چای سیاه ممکن است از ابتلا به سرطان پوست، پروستات، ریه و سینه پیشگیری کند
کاهش ریسک سرطان تخمدان
سرطان بیماری مهلکی است که تا به حال جان میلیون ها نفر را گرفته است. برای کاهش خطر ابتلا به سرطان، به ویژه سرطان تخمدان، نوشیدن چایی سیاه را آغاز کنید.
بالابردن ایمنی از خواص چای سیاه
بهبود سلامت استخوان
کاهش خطر پارکینسون با مصرف چای سیاه
از سکته مغزی جلوگیری میکند
هضم را بهبود میبخشد
فعالیت ضد باکتریایی
مطالعات نشان میدهد که چای سیاه خطر عفونت هلیکوباکتر پیلوری را کاهش میدهد.
این میتواند یک روش درمانی مؤثر برای مشکلات پاهایی که بو میدهند باشد. مصرف آن منافذ را میبندد و از تعریق مکرر پا جلوگیری میکند.
استرس را تسکین میدهد