لیموترش ، حلقه های خشک شده لیموترش ، گل محمدی ، بهارنارنج ، دارچین ، هل ، میخک ، چای سبز

فواید چای سیاه برای سلامت و درمان بیماری ها

چای ، نوشیدنی است که بیشترین مصرف را بعد از آب در تمام دنیا دارد و داری خواص بسیاری می باشد که در جلوگیری و درمان بیماری ها

می تواند بسیار مفید واقع شود . چای سیاه که پر استفاده ترین چایی در دنیا است، در واقع همان چای سبز است که برگهایش را بیشتر خشک میکنند،

و این کار باعث میشود طعم و رنگ آن تغییر کند اما آیا می دانید همین خواص چای سیاهی که هر روز دم می کنید و نوش جان می کنید

دارای فوایدی بسیار زیادی است؟ برگ آن ، دارای کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم، پیگمان های فلاونیک، بازهای پوریک، تئوفیلین، ویتامین، کلروفیل،

تانن و کافئین است و سرشار از خواصی است که لیست کامل آن را در ادامه این بخش از سلامت نمناک خواهیم گفت.

 

از بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند

مقادیر زیادی فلاوانول، فلاونول، تافلاوین و مشتقات اسید گالیک موجود در چای سیاه به ترمیم اختلالات عروق کرونر در بیماران قلبی کمک می‌کند.

همچنین عملکرد غیر طبیعی رگ‌های خونی را معکوس می‌کند که ممکن است منجر به سکته مغزی، آترواسکلروز و سایر شرایط قلبی عروقی شود؛

بنابراین، هر فردی می‌تواند آن را برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی بنوشد.

پیشگیری از سرطان یک مطالعه در سال ۲۰۱۴ که توسط محققان دانشگاه ویسکانسین، مدیسون،

ایالات متحده انجام شد که نشان می‌دهد

مصرف چای سیاه ممکن است از ابتلا به سرطان پوست، پروستات، ریه و سینه پیشگیری کند

 

کاهش ریسک سرطان تخمدان

سرطان بیماری مهلکی است که تا به حال جان میلیون ها نفر را گرفته است. برای کاهش خطر ابتلا به سرطان، به ویژه سرطان تخمدان، نوشیدن چایی سیاه را آغاز کنید.

بالابردن ایمنی از خواص چای سیاه

چای سیاه غنی از آنتی اکسیدان ها است که به تغذیه رادیکال های آزاد اکسیژن کمک می کنند.
رادیکال های اکسیژن تمایل دارند دی ان ای را تغییر دهند و عملکرد سلول عادی را مختل کنند.
این می تواند منجر به التهاب و فعال سازی مسیرهای التهابی شود که به نوبه خود می تواند بدن را
در حالت استرس قرار دهد. چای سیاه به بیرون ریختن رادیکال های اکسیژن کمک می کند در نتیجه به
بازیابی سلول وعملکرد بدن کمک می کند و ایمنی را افزایش می دهد.

بهبود سلامت استخوان

با افزایش سن استخوان ها شروع به تحلیل رفتن می کنند.چای سیاه تراکم استخوانها را حفظ می کند
و جایگزینی برای کلسیم است و خطر شکستگی را کاهش می دهد.

کاهش خطر پارکینسون با مصرف چای سیاه

پارکینسون یک بیماری عصبی کشنده است که بیشتر بر افراد مسن تاثیر می گذارد. اما امروزه نسل جوان به دلیل استرس،
سبک زندگی ناسالم، ژن ها و غیره نیز تحت تاثیر قرار می گیرد و پلی فنول های چای تاثیری منفی بر مغز دارند.

 از سکته مغزی جلوگیری می‌کند

نوشیدن روزانه بیش از یک فنجان چای سیاه یا سبز به جلوگیری از سکته مغزی ایسکمی کمک می‌کند.

هضم را بهبود می‌بخشد

چایی سیاه سرشار از تانن‌ها و سایر مواد شیمیایی است که تأثیر مثبت و آرامش بخشی
بر دستگاه گوارش بدن دارند. این کیفیت ضد التهابی چای برای درمان اختلالات گوارشی نیز مفید است.
ترکیبات شیمیایی موجود در این نوعچای همچنین با علائم زخم معده مقابله می‌کند.

 فعالیت ضد باکتریایی

پلی فنول‌های چای به دلیل فعالیت ضد باکتریایی شان به خوبی شناخته شده اند.

مطالعات نشان می‌دهد که چای سیاه خطر عفونت هلیکوباکتر پیلوری را کاهش می‌دهد.

این می‌تواند یک روش درمانی مؤثر برای مشکلات پا‌هایی که بو می‌دهند باشد. مصرف آن منافذ را می‌بندد و از تعریق مکرر پا جلوگیری می‌کند.

برای تسکین بثورات، قرمزی و خارش نیز می‌توانید کیسه‌های چایی سرد را برای قسمت‌های سوخته شده استفاده کنید.

استرس را تسکین می‌دهد

مصرف چای سیاه نه تنها تولید هورمون استرس، کورتیزول را کاهش می‌دهد بلکه باعث عادی سازی آن می‌شود.
همچنین اسید آمینه، ال-تانین موجود در چای سیاه باعث کاهش استرس و تقویت آرامش می‌شود. مصرف آن
پس از تجربه استرس حاد، بهبود را تسریع می‌کند و در این صورت می‌تواند خطر بیماری‌های مزمن مانند بیماری انسداد عروق قلب جلوگیری کند.

 

محصولات نافه