لیموترش ، حلقه های خشک شده لیموترش ، گل محمدی ، بهارنارنج ، دارچین ، هل ، میخک ، چای سبز

خاصیت دمنوش های گیاهی مختلف

دمنوش های گیاهی دمنوش های گیاهی مفید و معجزه گری که به سادگی می توان در خانه آنها را تهیه کرد و از نوشیدن آنها و خواص بی شمارشان لذت برد. دمنوش ها یا همان چای گیاهی با گل ها، برگ ها، دانه ها، ریشه ها، ساقه ها و گلبرگ های بسیاری از گیاهان تهیه می شود. انواع مختلف […]

ادامه مطلب

خواص و کاربرد میخک

غنچه های خشک شده میخک که در بازار تجارت تحت نام میخک عرضه میشود، بادشکن، ضد قی، مقوی معده و ضد آشفتگی و تهوع است. میخک به عنوان یک کمک برای معالجه بیماری های شریان تجویز میشود. برای معالجه اسهال و دلدرد اطفال توصیه میشود. برای وبا نافع است. حالت قی و استفراغ بعد از […]

ادامه مطلب

خواص چای سبز

پر طرف دار ترین نوشیدنی در جهان چای سبز: چای بعد از آب پرطرفدارترین نوشیدنی در جهان می باشد. چای از برگ های گیاه  Camellia Sinensis به دست می آید و برحسب نوع فرآيند فرآوری تقسيم بندی ميشود. چای سبز چگونه تولید میشود چاي سبز با خشك كردن و بخار دادن برگ های تازه توليد […]

ادامه مطلب

میخک در طب سنتی

به فارسی « میخک » گفته میشود و در کتب طب سنتی با نام های « قرنفل » و « قرنفول » آمده است. به فرانسوی Giroflier  و به انگلیسی Clove tree نامیده میشود. گیاهی است از خانواده Myrtaceae علمی آن ، Merr Perry Syzygium aromaticum (L  و مترادف های آن .) Eugenia aromatic O […]

ادامه مطلب

خواص دمنوش

دمنوش دمنوش ها و جوشانده‌های گیاهی، نوشیدنی‌هایی هستند که اغلب افراد، نوشیدن آنها را زمان‌هایی مناسب حالشان می‌دانند که بیماری خاصی دارند و از دردی رنج می‌برند یا استرس و اضطراب و تنش روحی، آرام و قرارشان را گرفته است. از این گذشته، اغلب دمنوش‌ها را می‌توان مانند چای به صورت روزانه صرف کرد. قبل […]

ادامه مطلب

خصوصیات نارنج و بهار نارنج

نارنج به فارسی« نارنگ » ،« نارنج » نامیده میشود. به فرانسوی  Bigaradier  و Citronnier vulgaire و Orange bigarade و Orange amer و به انگلیسیSour orange و Bitter orange  گفته میشود. گیاهی است از خانواده Rutaceae ، نام علمی آن Citrus bigaradia L .و مترادف های آن Citrus amara Link .وCitrus aurantium var amara L […]

ادامه مطلب

مشخصات و خواص گل محمدی

گل محمدی گل محمدی به فارسی « گل سرخ معطر » گفته میشود. بسیار معطر است و در ایران برای تهیه اسانس گل سرخ و گلاب به کار میرود. به فرانسوی Rose de Damas و به انگلیسی Damask rose  گفته میشود. گیاهی است از خانواده Rosaceae ، علمی آن Rosa damascena Mill. و مترادف های […]

ادامه مطلب

مشخصات گیاه هل

گیاه هل گیاه هل گیاهی است علفی بلند که دارای ساقه زیرزمینی منشعب ضخیم و نسبتا طویل است. از این ساقه زیرزمینی ساقه های هوایی شبیه برگ به هم پیچیده به ارتفاع ۳ _ ۲ متر که از قاعده این ساقه یک یا دو ساقه گل دهنده به ارتفاع تا یک متر ظاهر میشود. گل […]

ادامه مطلب

خواص و کاربرد هل

 هِل تخم هل «قاقله صغار» معطر و بادشکن و محرک است و به عنوان ادویه در غذاها مصرف میشود. علاوه بر خواص مذکوره  هل را قاعده آور نیز میداند. تخم هل در طب سنتی در موارد ناراحتی های کبد و رحم به کار میرود. هل به عنوان جزیی از داروهایی که در استعمال خارجی برای […]

ادامه مطلب

پیشینه تاریخی دار چین (قسمت دوم)

مشخصات دارچین دارچین سیلان درختچه ای است از نظر بلندی متوسط همیشه سبز که قسمت درونی پوست شاخه های جوان آن دارچین مرغوب تجارتی معروف به دار چین سیلان است. در سیلان و هند ارتفاع این درختچه ممکن است تا ۱۰ _ ۱۲ متر برسد. ولی عملا چون به طریق شاخه زاد پرورش داده میشود […]

ادامه مطلب